søndag 21. februar 2010

Oppsummering av uka

Mandag - overtid.
Tirsdag - langrenn med Dag.
Onsdag - overtid
Torsdag - langrenn med Dag
Fredag - Focaccia og spekemat med Kjetil, Ingvild, Steffen og Håkon
Lørdag - jobb
Søndag - Topptur med Kjetil, Ingvild, Prezemeu og Dag. Buldring etterpå med Jo Arve, Polakken, Geir og en søt jente fra byen.

Alt i alt en bra uke. Satser på mindre jobb og mer trening neste uke.

R

11 kommentarer:

  1. Stå på Rune.

    Mvh
    K

    SvarSlett
  2. Du glemte at buldringen på søndag var akkompagnert av Hard core death-, TurboOmpa fra Polen. Ganske sikker på at den hadde positiv effekt på en evt. vektreduksjon da man var konstant stresset mens musikken stod på.

    *Grringe

    SvarSlett
  3. har dere gitt opp? hva skjer?

    SvarSlett
  4. Fett, eller ehh... kult, jeg er også med i bloggen! Det var god focaccia.

    Hilsen Håkon

    SvarSlett
  5. Har hørt at det har gått litt i stå, i hvertfall på bloggen. Om dere bare ikke gidder å blogge mer, men er i rute med målene, please disregard.

    Om det skulle stå på motivasjon tenkte jeg at jeg kanskje kan ha et par tips på lager.

    Det virker på meg som om det å gå ned 10 kg i seg selv ikke er så fryktelig inspirerende. Kanskje det er en idé å komme opp med et skikkelig hårete og inspirerende mål, som forutsetter vektreduksjon. For meg har det i hvertfall vært mye lettere å holde disiplinen oppe med hard og kjedelig langkjøring, og med sunn mat når det ikke er målet i seg selv, men en nødvendighet får å nå målene mine.

    Siden dere er klatrere kan jo kanskje målet være et bulder (Mandala 8a+), eller en inspirerende rute (Moonlight Butress 7c 400 m). Eller noe helt annet som inspirerer dere.

    For min del er jeg i rute til å gå ned 20 kg på ett år (siden august 09), og mitt mål er å klatre Realization (9a+) innen 5 år.

    Håper dere finner veien.

    SvarSlett
  6. Vad gäller Henrik får väl hans första delmål vara att fritt utan aid eller travers utfegning genomföra "Åke Johanssons feta röv" 5-,ekeberget ,bohuslän!!! Rune får satsa på att klara det borrbultade svaet längst tv på svaneberget./Bohuspiraten

    SvarSlett
  7. Hallo gutter?! Kor e dokk? Kilo? Ønsker alt vel.

    Anonym Følger som håper blogginga snart fortsetter

    SvarSlett
  8. Kul blogg. Håper dere fortsetter.

    Anonym Tindegruppist

    SvarSlett
  9. Hepp hepp, hvor ble det av postene? her er det alt for mye inspirasjonå hente til å bare stoppe sånn rett som det er!

    Anonym Tindegruppist 2

    SvarSlett
  10. Dere har gitt oss klatrere i godt hold et ansikt. Savner bloggen. Savner tilhørigheten. Vær så snill. Fortsett litt til.

    Jo (83)

    SvarSlett