fredag 15. januar 2010

Treningssamling - Davos

Det begynte allerede på flyplassen. Jeg måtte drikke vann til Uppercrust-baggisen. Steffen var med som trener og kostholdsveileder, en knallhard sådan. Fløy til Zürich og videre rett opp til Davos.

Første treningsdag: Dårlig sikt, treningsutbyttet blir større da mente Steffen. Syre i beina på første tur. Dårlige forhold. Finner en stor side som ikke er kjørt - 15min rangling på en egg fra gondolen. 1000-høydemeter ned i nabodalen fra Jacobshorn. Ikke noe stress, her går det buss. Steffen fant i tillegg til bussen også en langrennsløype tilbake til gondolen. Passende trening mente han. 3km skøyting tilbake. Kvalm, sur i beina, armene og sinnet. Kjørte full dag, Steffen pressa inn en siste tur etter siste tur. Så sliten at det ble en frossenpizza i leiligheten. Sovna med 100 i puls.

Andre treningsdag: Fantastisk vær, pow, pow, pow. Full dag, selvsagt langrennssporet tilbake istede for bussen.

Tredje treningsdag: Er sliten og kjenner presset. Er heldigvis lagt opp til litt restutisjon. Kjører ned til St. Antonien, 40min rask skitur opp på turisthytta. Lett lunsj.

Fjerde treningsdag: Dårlig søvn i natt, sovesal med snorkende Tsjekker. Oppe halv 7, dårlig frokost (loff). 850 høydemeter på 1time og 4omin. Fantastisk snø og bratt nedkjøring.

Femte dag: hjemreise.



Trening


Nei-mat fra Sveits


Ja-mat fra Sveits

2 kommentarer:

  1. Bra Rune! Jeg er imponert. fortsetter du sånn er du en ekte stauting før du aner det!

    T

    SvarSlett
  2. Fint du er tilbake på bloggen. Nå forventes daglige oppdateringer frem til påske.

    Raj raj

    SvarSlett